Kroniek 2019 - 2020

2019

2020

Een goede start van 2020.

 

Op 6 januari de traditionele  nieuwjaarsreceptie.

De voorzitter verwelkomde een ieder en nam de kans waar om nog even terug te blikken op 2019. De samenwerking met “De Valsche Noot” en het Rotte’s Mannenkoor leverde goede concerten op, dus konden we proosten op een gelukkig en muzikaal 2020.

Na een kleine pauze kreeg Koos van Herik, voorzitter van  KNZV – Holland, het woord. Hij had voor alle drie de jubilarissen, Ton Antonissen, Johan van der Ende en Joop Mooij, een leuke toespraak die hun persoonlijkheden goed aan het licht bracht, e.a. gesouffleerd door  Bart.

Het was een feestelijk gebeuren met het uitreiken van de oorkondes en het opspelden van de bondsspelden. De voorzitter reikte een bloemetje uit aan de dames, met dank dat zij hen 25 jaar lang op maandagavond  wilde missen.

Onder het  zingen van  Rodna Pesen gingen de drie paren gezamenlijk op de foto. Als laatste officiële handeling werd John van Kempen voor eeuwig als lid geïnstalleerd met uitreiking van het verenigingsboekje.

Later  kwamen Martin onze dirigent, John en Peter op met hun gitaren en wist Martin iedereen aan het zingen te krijgen uit het befaamde rode boekje. Als gangmaker aan de microfoon nodigde hij iedereen uit vooral ook zijn eigen partij te creëren en dat resulteerde in een georganiseerde jodenkerk maar vooral in een groot enthousiasme. Alles bij elkaar een heel geslaagde avond met dank aan allen die hier aan hebben meegewerkt. Voorwaar een goede start van 2020.

‚Äč

Aad Verburg.

Het secretariaat van de ”Die Haghe Sanghers”

Statenlaan 100a  2582 GT Den Haag. 

E-Mail:   diehaghesanghers@hotmail.nl        Bank ING NL04INGB0000177070